Zaagmans is een treurig figuur

,

Het nieuwe jaar is begonnen en ik heb het alweer gehoord:

“Ik moet weer”¬†

En volgende week verwacht ik meerdere malen Zaagmans¬†voorbij te horen komen. Mijn hemel mensen! Als je nog 20, of 30, of 40 jaar “moet”, ga je daarna dan beginnen met leven en met genieten? Is dit een lange aanloop naar iets dat w√©l leuk wordt? Nee, toch?

Mijn voornemen is van elke dag te genieten. Wat ik vandaag kan doen, doe ik vandaag. Het is cliché, maar elke dag kan de laatste zijn. 

Dit is een nieuw jaar.¬†Ik heb alle zekerheid gedag gezegd. Maandag weet ik niet waar ik dinsdag zal zijn. In ieder geval niet van 9 tot 5 op een en dezelfde werkplek. Het is onzeker en spannend. Het is een grote uitdaging. Ik ben nu 40, dus ik “moet nog 27 jaar” Dat is lang he! Dus doe ik wat ik leuk vind.

Op de (flex)plek waar ik zijn wil. Op het moment dat ik wil (maandag tot en met zondag en 24/7). Ik schrijf. Ik adviseer. Ik help. Ik connect. En ik geniet.

Nu!

Ik wens jullie hetzelfde toe.

Gelukkig Nieuw Jaar aan jullie allen.