waarom ik het doe

,

Waarom doe ik het?

Uit nieuwsgierigheid en aangestoken door een ex-vriend, tevens ex-ambtenaar begon ik. Zijn doel was openheid te vergroten en afstand te verkleinen tussen overheid en burgerij. Dat vond ik mooi. Dus ik nam een kijkje op het medium. In eerste instantie ergerde ik me wel aan het getwitter in gezelschap. Dat is ook een blijvend aandachtspunt wat mij betreft. Elkaar af en toe in de ogen kijken, laten we dat niet vergeten.

We zijn nu drie jaar verder. Ik heb een Iphone 4 en ben er mee vergroeid.

Dankzij Facebook zien familie in het buitenland en verre vrienden hoe mijn kinderen zich ontwikkelen en wat ik uitspook. Hun levens volg ik op grote lijnen en dat maakt me blij. Als je privacy je lief is, plaats je gewoon minder, of afgeschermd. Ik zie geen probleem. Kwestie van snappen hoe het werkt en hoe krachtig het is.

Maar. Twitter dus; snel en to the point. Google Plus, Pair, Path, Foursquare etc etc, ik laat het even voor wat het is.

Ik Twitter. En als er een sticker bestond met ” I love Twitter”, plakte ik hem op mijn voorhoofd. Mensen vragen: waarom Twitter? Ik zeg:” Waarom niet!”

Dit medium leverde mij alleen al het afgelopen jaar 2 interviews op in P@O Actueel, een artikel in een vakblad en een gastblog. Ik werd getrakteerd door wildvreemde tweeps op een diner bij Le Ciel Bleu (2 Michelin Sterren), verdubbelde mijn vriendenkring  en ontmoette en passant mijn grote liefde. Een beëdigd vertaler, die ik met spoed zocht, vond ik binnen enkele minuten. Google, move over!

Jong en oud doet het, maar toch zijn er mensen en bedrijven die anti-of onwetend zijn van de kracht van Twitter en niet weten of het te gebruiken, of hoe. Ik ken de kracht en snap hoe het werkt. En over werk gesproken; het Is inmiddels mijn (parttime) werk.  Ik help bedrijven meer traffic te genereren en meer mensen (klanten) aan zich te binden. 

Waarom? Omdat het werkt. Try it. Of laat mij het voor je doen.