Socialoque groeit.

,

 Het was een korte zwangerschap; geboren is Socialoque! Of eigenlijk meer: een partnership is ontstaan, zoals ik eerder schreef. Socialoque breidt uit.

Na het “dat” en “wat”, kwam de vraag “hoe”. Hoe ga ik op eigen benen staan?

Van de week mailde ik mijn vragen naar een fiscalist en fluks kwamen verhelderende antwoorden. Waarvoor dank. Over een paar weken ga ik naar de KvK voor nadere informatie, een VAR verklaring, KVK – en BTW nummer. De eerste zaterdag van november zal ik de Startersdag van de KVK bezoeken. De trein rijdt! Die trein heeft ook al een bestemming; want ik heb reeds een klus. Ik beheer een twitter account voor een erg leuk bedrijf. Ik verdiep me in hun diensten, ga de verbinding aan met klanten en zie de interactie groeien. En dat levert hen dan weer nieuwe klanten op. Wat een pracht job. In het verschiet ligt een te verzorgen workshop ” Twitter voor Dummies” en waarschijnlijk nog een beheer-klus.

Opeens word ik de zender, ipv ontvanger van iemand die diensten aanbiedt. Apart om eens aan de andere kant te zitten. Vinden mensen mijn mail of bezoekje irritant, of gunnen ze mij de opdracht? We gaan het zien. Komende dagen verhuis ik daadwerkelijk mijn blogs naar Socialoque. Ik ben niet weg, slechts verplaatst. Bewegen jullie mee?.. Als jullie dit lezen, blijkbaar wel 🙂