Dan maar oldskool

,

Jongeren brengen 22 uur per week op Twitter door. Ach,ik denk dat ik 22 uur per week NIET op Twitter doorbreng. Mobiel, Ipad en Mac zijn altijd bij de hand en zelden uit. Altijd online.

Papier doet het altijd

Papier doet het altijd

Maar als nederig zelfstandige rijd ik in een oude Volvo zonder enige apparatuur. Op een radiocassetterecorder na. Geen grap.

En als ik ergens heen rijd, draai ik altijd een routebeschrijving uit van Google Maps. Soms, voor de zekerheid en tot hilariteit van velen, ook nog een routebeschrijving van de ANWB routeplanner. Zo vind ik meestal aardig de weg.

Inmiddels is het 2013. Op mijn Samsung Galaxy zit een uitstekende navigatie. Dus voor mij geen papier meer. Beter voor het milieu ook en zo onnodig, dacht ik in een hip humeur.

Gisteren reed ik naar een afspraak. Lelystad of all places. Ik reed weg zonder uitgeprinte routebeschrijving. Volledig vertrouwend op internet en mijn apparatuur.
Een kwartier later zat ik zonder signaal.

Paniek! Terecht gezien mijn richtingsgevoel.

Dankzij mijn partner, rots in de branding, vond ik mijn bestemming. Maar ik vertrek nooit meer van huis, zonder de routebeschrijving op papier. Dan maar even niet online.
Dan maar lekker oldskool.

de jeugd & social media