Socialoque’s Social Event

,

Een baan vinden, een nieuwe opdracht, of een groter netwerk, dat willen we allemaal. En netwerken helpt daarbij.

Er zijn talloze netwerkclubs:Business club, het minder formele working apart together, of Entre femmes, netwerk voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers om maar een greep te doen. En dan zwijg ik nog over de frequent georganiseerde Open coffee en Business borrel. Alle startende ondernemers, die ik spreek hebben een dagtaak aan het aflopen van netwerkgelegenheden. En terecht.

Socialoque gelooft in connecten en houdt graag contact met zijn Facebook-fans. Ook offline.
Dus namen wij het risico nog een netwerkgelegenheid toe te voegen: Socialoque Social Event. En het was een succes.
Maandag 15 april was de eerste editie. Van Dagvormgever, Lunchroomhoudster, eigenaar van Triade Party- verhuur, tot Budgetcoach, Financieel Planner en Woordvoerder van Hulp na ongeval etc. Ze waren aanwezig.
En ook al weet ik dat een aantal van hen netwerken vreselijk vindt en zag ik bij een enkeling het zweet uitbreken; zodra de bubbels het glas raakten, was er een klik.

Er werd druk gepraat aan de hand van een netwerkopdracht. En tijdens het eten moest na elke gang van plek gewisseld worden. Chapeau voor de bediening van Netwerken bij Buurten, die dit moeiteloos mogelijk maakte!

Hoe verleidelijk is het in je comfort zone te blijven en met die ene leuke man of vrouw te blijven praten? Maar dat kan altijd nog op een ander moment! Dus: changer! Zoveel mogelijk mensen spreken. Netwerken is net werken.

Die diepere gesprekken kunnen later nog.

Aan het eind van de avond kreeg ik herhaald de vraag of er nog een event zou komen. En de ochtend erna zag ik heel wat activiteit op LinkedIn. Geweldig!
En, ja, er komt een vervolg. So stay with us.

Speluitleg Socialoque's Social event

Netwerken is net werken