Pair, een nieuw sociaal netwerk

,

Sinds kort is er een nieuw sociaal netwerk. Waar ‘gewone’ sociale netwerken met name gericht zijn op het samenbrengen van mensen en boodschappen is dat nu compleet anders. Want nu is er Pair, een sociaal netwerk voor u en uw partner. Pair is een sociaal netwerk voor 2 personen. U vindt het programma in de Appstore en installeert het op uw mobiele telefoon. Daarna volgen enkele simpele handelingen om het systeem te vertellen wie u bent, waarna u de uitnodiging aan (wellicht) uw partner stuurt.

Vanaf dat moment hoeft u elkaar niet meer te e-mailen, te Whatsappen, direct messages te sturen via Twitter of de berichteninterface van Facebook te gebruiken, maar u gebruikt Pair. Het systeem ondersteunt tekstberichten, afbeeldingen, video, Facetime (een geweldige vinding van Apple), smilies, etc. Natuurlijk, u kunt elkaar ook nog steeds bellen, maar met Facetime van Apple wordt bellen een stuk leuker en goedkoper. U ziet en hoort elkaar, waarbij de verbinding kwalitatief een stuk beter is dan via de normale telefoonlijn. Facetime kon al voor gebruikers van de iPhone 4, maar nu ook voor Mac-gebruikers en dus als subfunctie ook via Pair beschikbaar.

Proberen? Cre√´er nu uw eigen persoonlijke netwerk. Pair. Nog niet allebei een iPhone 4? Er is nu¬†een actie om er twee te winnen😉