op eigen benen

,

‘Dus je gaat geld verdienen, door dingen te doen, die je le√∫k vindt’?! Dochterlief stuiterde op en neer toen ze mijn plan hoorde.

Dingen die ik leuk vind

Zo simpel was het. Toch? Ik werk al jaren in de HRM-sc√®ne. Ik ben jurist.¬† Wil je advies van een bevlogen, ervaren Hrm’er? Zoek niet verder.

Heb je een website en  zoek  je hulp bij je webteksten? Ik ben een getraind, enthousiast, en niet-ongetalenteerd schrijver.

Begrijp je de onvermijdelijkheid van de inzet van social media, maar heb je geen tijd of aanleg om dit zelf te beheren? Ik doe het voor je; zie de interactie toenemen en je klanten toestromen.

Hoe heet ik?

Ik begon hier een twitteraccount en gekoppeld blog om een plek te hebben om te schrijven en een relevante groep mensen om me heen te verzamelen. Maar de naam was fout en eigenlijk had ik dat netwerk al. Eigenlijk had ik ook al een naam.

Brieven aan mijn meester prikkelt wellicht, maar dekt niet de lading. Socialoque wel. Socialoque bestaat al, draait al.Het bouwt websites, geeft social media- advies, socialoque workshops etc. etc. Complementair dus aan wat ik¬† doe. Dit blog zal daarom verhuizen en van naam veranderen binnenkort. Geen ‘meesterlijke brieven’ meer dus, maar ‘Socialoque’.

En dan de fiscus nog

Handig hoor. Ik had dus een naam. Maar nog zat mijn hoofd vol vragen. Btw nummer, var-verklaring, starters-aftrek, administratie?? Mijn volgende stap is met een lijst met vragen naar een fiscalist en een afspraak bij KVK.

Lees mijn volgende blog en ik neem je mee in mijn avontuur.