dan maar een nitwit

,

Voor mij geen 10 apparaten 

Ik houd van eenvoud. Simpele apparaten. Of beter; 1 simpel apparaat.

Een tijd terug heb ik uit pure ellende mijn partner een instructiefilmpje laten maken, zodat ik in staat was zijn t.v. aan te zetten. En, nee ik ben niet dom. Ik houd van eenvoud!

Na zorgvuldig alle stappen te hebben gezet, was de tv aan, het geluid goed, maar oh treurnis: er was geen bal op de t.v. Het was december-feestmaand. Dus ik investeerde in een abonnement op HBO. Het mocht wat kosten. Helaas viel de toegevoegde waarde van zo’n non-stop filmkanaal lelijk tegen.

Een vriendin redde mij van saaie avonden: “download Wappzapp! “(Dank @gelinde!)¬†
Wappzapp biedt een prachtig alternatief voor je tv, door het beste van internet te combineren met de functionaliteiten van tablet en smartphone. Op Wappzapp vind je een prachtige selectie films, docu’s, Tedtalks etc. Briljant! Alles in 1 overzicht. Het is gratis en je kunt ook lekker hip alles delen op Twitter, of Facebook. En mooie dingen, wil je ook delen, toch?

Dus, gooi weg die stomme selectie afstandsbedieningen en download wappzapp!

top 10 ways to destroy a snowman