Hoe ontdip jij?

,

Elke ondernemer kent wel eens een dip. Toch? Even een dippie. We zijn net mensen. Ik ook. En dus sport ik.

Rennen en wielrennen houdt me fit, fysiek en tussen de oren. Als ik niet fit ben, kan ik geen creatieve teksten schrijven. En als ik niet bruis van energie, kan ik niet de energieke trainer zijn, die jou uitlegt hoe social media voor je te laten werken.

Als stok achter de deur heb ik nu met mezelf afgesproken een 1/4 triatlon te gaan doen. Dat lijkt me een prima pressiemiddel om echt te blijven sporten voorlopig.

Vandaag zocht ik een aanleiding om iets verder te rennen dan de laffe 2 tot 5 kilometer waar ik vaak op blijf steken: Ik vond een bon voor een ontbijtje bij restaurant Vroeg. In 2014 werd ik daar de mayor op Foursquare (Swarm); ik had het vaakst ingecheckt om te laten weten dat ik daar was. Best een goede ambassadeur dus. En zo won ik een gratis ontbijt.

Maar het kwam er niet van en de bon bleek geldig tot april 2015. Ik deed een smeekbede op Facebook en kreeg snel gehoor. Slim van Vroeg! Altijd tijdig reageren als fans iets op je socials vragen. ¬†Helemaal fijn was het positieve antwoord:”Ik mocht nog komen ontbijten morgenVroeg’. En dus rende ik daarheen (8,5 kilometer heen en terug).

Leve Facebook en Foursquare

Ontbijt bij Vroeg in Bunnik

Dank voor de stok, Vroeg! En voor het heerlijke ontbijtje op jullie zonnige terras.

 

Ontbijt bij Vroeg

Een goede start

Mogelijk vraag je je nu af wat Foursquare is? Of Swarm? Het is een gratis app, die ik gebruik om te laten weten waar ik eet, vergader, overnacht, of koffie drink. En je kunt het linken aan Facebook en of Twitter voor een groter bereik. Mijn netwerk komt zo op nieuwe ideeën, of wordt getriggerd toch ook eens naar die locatie te gaan en voor de betreffende uitbater is het reclame.

Voor lunch is Vroeg overigens ook leuk, maar een ondernemer moet ook wel eens werken. Dat ga ik nu doen, opgepept door een goede start.

Ik hoor het overigens graag als jullie een leuke 1/4 triatlon voor me weten, want ik ben me nog aan het oriënteren!

Running to and for breakfast

goede start