Samenwerkingspartners

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, werken we met bedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde bedrijfstakken. Dit zijn de bedrijven waar Socialoque graag mee samenwerkt!

Frank Blaauboer
Frank Blaauboer
Tekstschrijver en communicatieadviseur
Tekstschrijver en communicatieadviseur
Zes talen en geschiedenis Frank Blaauboer is freelance tekstschrijver en communicatieadviseur. Hij heeft Gymnasium alfa gedaan en Italiaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Dat Frank ‘iets’ met taal heeft moge duidelijk zijn. Hij werkt sinds 1987 in het communicatievak, zowel aan klant- als aan bureauzijde. Dus kent hij het klappen van de zweep en weet hij waar Abraham de mosterd haalt. Uiteraard heeft hij zich voortdurend bijgeschoold met marketing- en communicatieopleidingen en trainingen. Zo heeft hij zich toegelegd op contentmarketing.
QplusQ
QplusQ
Websiteontwikkeling en hosting

Website ontwikkeling en hosting

QplusQ ICT & Hosting is een hosting bedrijf dat op vele terreinen ook uw ICT oplossingen kan bieden. Naast het leveren van ICT& hosting diensten kunnen we u ook helpen met designs en netwerk en extranet oplossingen. U kunt zelf rustig rondkijken over welke mogelijkheden u met ons in gesprek wilt komen.

Naast een website is vaak ook de wens om de website aan de back-office te koppelen. Deze koppelingen kunnen in diverse soorten en maten ontwikkeld worden. Waarschijnlijk zijn de termen “XML”, “CSV” u niet onbekend. Dit zijn enkele mogelijkheden van de vele oplossingen die uw back-office aan uw website kunnen koppelen.

Webshops hebben bestellingen die u graag via uw back-office wil laten lopen, maar ook de artikelen die weer binnen de shop moeten worden bijgewerkt. Onze in huis ontwikkelde webshop kan hierop worden aangesloten, maar ook de meeste van de bestaande webshops. Vraag naar ons advies en mogelijkheden.

Website: www.QplusQ.nl

BroerZ
BroerZ
Audio Visueel
Audio Visueel
Beelden zeggen meer dan tekst
Iedereen kent de beelden van Prinsjesdag, maar wie kent de Troonrede? Bewegend beeld is de krachtigste manier om te laten zien wat u als ondernemer beweegt. Uw drive, enthousiasme, plezier, brengen uw klanten in beweging.Een kort filmpje op uw website, in uw digitale nieuwsbrief en voor social media, beurzen en het interne TV-kanaal. Een filmpje dat u kunt delen en doorsturen. In anderhalve minuut toont u de essentie van uw onderneming.
Laat uw onderneming zien
BroerZ gelooft in de kracht van beeld en verbeeldt de kracht van uw onderneming.
M John: 06 413 431 17 M Richard: 06 242 572 43 www.broerz.nl info@broerz.nl
Website: www.broerz.nl